Shoppen in Eindhoven

Vorige maand ging ik soldenshoppen in Eindhoven. Ik had al veel over Eindhoven gehoord dus leek het me wel leuk om even de grens over te gaan en op die manier kon ik nog eens een bezoekje brengen aan Primark! Bovendien had ik kort daarvoor in een filmpje van Moonoloog gehoord dat er een BOQZ winkel is, dit is een winkel waar webshops een stukje van de winkel kunnen huren om een deel van hun assortiment voor te stellen aan het publiek. Je kan er dus heel wat verschillende producten uit diverse webshops vinden, een leuke meevaller! Ik denk wel dat het aanbod van webshops af en toe wijzigt dus de winkel kan steeds veranderen.

Op zich vond ik het een leuke stad om eens te shoppen al was er een groot minpunt. We besloten snel iets te eten bij de Burger King in het station maar dit viel dik tegen. Van zodra we zaten kwam er een dakloze (denken we) naast ons zitten met een krant, hij begon enorm zenuwachtig te doen alsof hij in de krant aan het lezen was en zat heel dichtbij. Hierdoor konden we niet rustig eten en voelden we ons niet veilig. Toen we wouden weggaan (ik had mijn hamburger nog niet open gedaan) greep hij direct naar het doosje van mijn hamburger omdat hij ervan uitging dat ik deze niet zou willen opeten, hoe onbeleefd! Bovendien vind ik het jammer dat het personeel hier niets aan doet als ze zien dat deze man in hun zaak zit aangezien het volgens mij een vaste “klant” is die echte klanten lastig valt.

Laten we nu maar over gaan naar de aankoopjes!

DSC01732

Als eerste de aankoopjes bij BOQZ! Een van de webshops die er een plekje heeft is Boozyshop! Enkele jaren geleden bestelde ik online het 88 Warm Palette en nu zag ik dus dat ze er ook enkele van hun producten hadden. Ik was al lang benieuwd naar het Mint Julep Masque van Queen Helen en naar de Tangle Teezer haarborstel dus deze producten nam ik mee. Ik gebruik ze ondertussen iets meer dan een maand en ben er zeker positief over! Het masker zorgt voor een heerlijk verwenmomentje op zondagavond vooraleer de werkweek er opnieuw aankomt en met de Tangle Teezer kan ik mijn natte haren kammen zonder dat het pijn doet.

Daarna brachten we een bezoekje aan Primark:

DSC01727
Een eenvoudig wit truitje met korte mouwen en steentjes rond de hals
DSC01726
Een comfortabele pyjamabroek!
DSC01723
Enkele simpele tops
DSC01722
Kousjes! Wanneer ik bij Primark ben moet ik altijd een bezoekje brengen aan de rekken met de kousen. Zie je de leuke Disney kousjes?
DSC01719
Dit uiltje zag er zo lief uit en past perfect bij onze zetel. Ik denk dat deze €6 was.
DSC01714
Een blauwe trui met knoopjes, ideaal tijdens onze Belgische zomers waarbij het het ene moment snikheet is en het andere moment regent!

Het doel van de shoptocht was om een nieuwe broek te vinden aangezien zowat al mijn broeken te klein zijn, een simpele jeans (waar vind je die nog tegenwoordig?)  is voor mij voldoende dus trokken we naar de Bijenkorf:

DSC01715
Deze eenvoudige jeans is van Esprit en kostte €60 (deze was niet in solden).

Verder kocht ik nog enkele producten van Andrélon en zonnebrandcrème:

DSC01707

Het was zeker de moeite waard om eens naar Eindhoven te gaan, bovendien was het er toen beter weer dan in België dus win-win!

Daarnaast bracht ik in België een bezoekje aan Blokker, eigenlijk was ik op zoek naar een uiltje als deurstop maar toen kwam ik deze lieverd tegen:

Hallo meneer Egel!

Sindsdien zorgt deze kleine vriend ervoor dat onze deur mooi open blijft en niet meer dicht waait!

Waar gaan jullie graag shoppen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s